For the complete documentation index, see llms.txt. This page is also available as Markdown.

Deaktiver funktioner

Opdateret 06-03-2025

Deaktiver for hele klinikken eller enkelte patienter

Der kan deaktiveres funktioner på to niveauer:

  • klinikniveau, hvormed deaktiveringen gælder for alle klinikkens patienter

  • patientniveau, hvormed deaktiveringen kun gælder den enkelte patient

Administration af alle patienters rettigheder med hensyn til e-mailkonsultation, tidsbestilling og receptfornyelse på Patientportalen sker via Patientkommunikationsmodulet, under fanen 'Klinik'.

Administration af en enkelt patients rettigheder med hensyn til e-mailkonsultation, tidsbestilling og receptfornyelse på Patientportalen sker via Fælles Stamkortet.

Deaktiver funktioner på Patientportalen

  • Hvis klinikken har valgt, at patienter ikke længere skal kunne sende e-mailkonsultation, vil patienten fortsat kunne læse tidligere e-mailkonsultationer i 'Dine e-konsultationer', men 'Besvar' funktionen vil være fjernet og 'Ny e-konsultation' vil være deaktiveret.

  • Hvis klinikken har valgt, at patienter ikke længere skal kunne bestille tid, vil forsidens menupunkt til 'Bestil tid' være deaktiveret for patienten. Hvis en patient har historiske tider og/eller fremtidige tider, vil patienten kunne tilgå 'Dine tider'. I 'Dine tider' vil patienten kunne se oversigten over tider, men patienten vil ikke kunne aflyse en tid.

  • Hvis klinikken har valgt, at patienter ikke længere skal kunne anmode om receptfornyelser fra Patientportalen, vil patienten fortsat kunne se status på tidligere fornyelser i 'Dine fornyelser', men 'Forny recept' vil være deaktiveret (illustreret).

Skærmbilleder

Sidst opdateret

Var dette nyttigt?