Slet helt forløb
Opdateret 04-11-2024
Hvis der er oprettet (tilknyttet) et vaccinationsforløb for patienten, kan hele forløbet (og dermed alle planlagte vaccinationer) slettes igen.
Højreklik i oversigten over de Planlagte vaccinationer og vælg Slet helt forløb H.
Her skal angives en sletningsårsag.
Vaccinationerne bliver herefter fjernet fra oversigten over planlagte vaccinationer.
Sidst opdateret
Var dette nyttigt?